Coca-Cola подкрепя Висшата лига | Coca-Cola

Coca-Cola подкрепя Висшата лига | Coca-Cola

Първият съдийски сигнал, първата глътка ледена Coca-Cola, най-яките отбори и онази особена емоция, която ни прави част от голямата игра…

 

Едно от най-чаканите футболни първенства в света – английската Висша лига, започва днес, а тази година Coca-Cola е в центъра на голямата игра като един от основните партньори и официална безалкохолна напитка на надпреварата.

 

Coca-Cola има дълга и богата история в подкрепа на футбола на всички нива от местните дербита до световната сцена. История, която вдъхновява и обединява хората по целия свят, създавайки незабравими преживявания за играчи и фенове.

 

Английската Висша лига обаче има особено място в сърцето на всеки футболен фен. Няма друго национално първенство, което да разпалва страстите така както борбата за титлата в Обединеното кралство. Заради победите на любимите клубове, битките на терена, красотата на играта и дори заради сълзите и пропуснатите възможности.

 

От днес Англия става център на футбoлната вселена за стотици милиони фенове по света и всеки от тях може да сподели своите емоции с предпочитания вкус на Coca-Colа.

 

Футболът е страст, която Coca-Colа споделя и подкрепя. Всеки път с повече удоволствие, енергия и свежест, за да направи емоцията още по-велика. Защото Coca-Cola празнува с всеки отбор, всеки фен и всеки зрител, превръщайки радостта от футболната игра в безкраен празник.