EURO 2020: Играта започва. Участваш ли?

EURO 2020: Играта започва. Участваш ли?

EURO 2020: Играта започва. Участваш ли?

 

Вземи Coca-Colа, Coca-Colа Без Захар, Fanta Портокал или Sprite с промоционален етикет и играй за страхотни футболни награди в Coca-Cola App 

 

През 2020 играта спря и ни накара да се замислим за много неща, но и направи футболната надпревара на Европа едно от най-чаканите спортни събития.

 

Година по-късно Coca‑Cola отново е в центъра на голямата игра като основен партньор на EURO 2020, за да празнуваме заедно с всеки отбор, всеки фен и всеки зрител радостта и страстта към играта, която ни обединява.

 

12 стадиона, 12 града в 12 държави, 24 отбора и милиони фенове по цял свят – това са част от цифрите за Европейското първенство по футбол, което започва на 12 юни и ще продължи точно един месец. На 12 юли ще поздравим новия Европейски шампион, а дотогава ще споделяме емоциите, разочарованията и надеждите си за победите на любимия отбор, защото заедно всичко е по-истинско.

 

Coca‑Cola има богата традиция в подкрепа на футбола на всички нива - от местни дербита до световната сцена. Брандът е партньор на FIFA и UEFA  от 1974 г. и вече 47 години заедно създаваме история и незабравими преживявания, които вдъхновяват и обединяват хората по целия свят. 

 

Усети вкуса на играта

 

Тази година откриваме футболния сезон със страхотни награди в Coca-Cola App.

Усети вкуса на играта - регистрирай кодове в Coca-Cola App и може да спечелиш OptiGrill+  и да събереш компанията на най-страхотното грил парти по време на Европейското първенство, защото заедно е по-вкусно.

 

Как може да спечелиш? Лесно е!

 

  1. Свали Coca-Cola App.
  2. Избери Coca-Colа, Coca-Colа Без Захар, Fanta Портокал или Sprite от 1 л, 1.5 или 2 л с промоционален етикет, регистрирай кода под капачката в Coca-Cola App и играй за OptiGrill+ от Tefal и още страхотни футболни награди.
  3. В промоцията участват и 250ml стъклена бутилка на Coca-Colа, Coca-Colа Без Захар, Fanta Портокал и Sprite. Кодовете ще откриеш под етикетите.
  4. Всеки регистриран код в Coca-Cola App увеличава шанса ти да спечелиш един от 1000 Tefal Optigrill и прави играта още по-забавна.

 

Футболът е страст, която Coca-Colа споделя и подкрепя. Всеки път с повече удоволствие, енергия и свежест, за да направи емоцията още по-велика, а преживяването - незабравимо.

 

Промоционалната кампания стартира на 24.05.2021 .
Пълните условия на играта можете да намерите ТУК.

 

Списък с регистрираните в Coca-Cola App печеливши номера. Виж кой печели Tefal Optigrill. ТУК.