Новият летен хит на Coca-Cola | Coca-Cola

Новият летен хит на Coca-Cola | Coca-Cola

Тя е тук! „Моята песен“ – новият летен хит на Coca-Cola и най-голямото музикално турне в България Coca-Cola The Voice Нappy Energy Tour. Направихме я заедно с вдъхновението на Coca-Cola Stories и неоценимата подкрепа на хилядите ни фенове в MySPARX. И, разбира се, с таланта на нашите звезди и красивите думи на Стан Стефанов, който написа текста на горещото лятно парче.

 

Беше вълнуващо и забавно, но изобщо не беше лесно да изберем текста за „Моята песен“. Получихме повече от 300 предложения и затова помолихме любимите ни артисти от най-големите продуцентски компании в България – Михаела Филева, Михаела Маринова и TITA, да селектират финалистите в конкурса. А победителят избрахте вие чрез публично гласуване в платформата MySPARX.

 

Най-хубавото е, че музикалните ни звезди не само оцениха събраните текстове, но се включиха и в изпълнението на „Моята песен“, както и в клипа към нея заедно с CHOKO, Ballan, Ева Пармакова, Yoana, 4Magic и Gabby G.! Във видеото участва и авторът на текста – Стан.

 

Песента вече е факт и е страхотна! Чуйте я - нямаме никакво съмнение, че ще завладее и вас със слънчевата си лятна емоция.