Desigual пусна Coca-Cola колекция | Coca-Cola

Desigual пусна Coca-Cola колекция | Coca-Cola

Испанският моден бранд Desigual посвети на Соca-Cola част от актуалната си колекция есен/зима 2018. Оригиналните и живи облекла са вдъхновени от емблематичното лого на Соca-Cola.

 

Desigual превзе света със своите смели и удивителни дизайни. Тази колекция не е по-различна. Дръзки решения и обработки на логото на Coca-Cola влизат във вдъхновяващи комбинации на платове и асиметрични елементи. Сътрудничеството дава възможност на Desigual да разгърне въображението си за създаване на уникални дрехи, които ще допълват колекциите на бранда в шест предстоящи сезона.

 

Вижте повече от колекцията Desigual x Coca-Cola  A / W 2018:

 

 

Червеният цвят на Coca-Cola се откроява в характерната стилистика на Desigual, създавайки отличителна иконичност на дамските дрехи. Това е облекло за жени, които искат да са различни и да се открояват. Desigual проектира добре познатото лого на Coca-Cola на якета, връхни дрехи, ризи и обувки, за да създаде наистина уникални модни дамски артикули. А две от тениските в мъжката колекция се очаква да се превърнат в клаca-Cola.

 

Всекидневни, но много атрактивни, тези дрехи носят ярката самоличност и неустоимия дух, присъщи на двата световни бранда - Desigual и Coca-Cola.