Сподели Коледа както никога преди

Сподели Коледа както никога преди

Каквото и да се случи тази година, две неща никога няма да се променят – връзката с хората, които обичаме и да! - магията на Коледа. Имаме нужда от това време, в което вълшебството е навсякъде около нас, а очакването на празниците превръща всеки ден в неповторимо преживяване. Достатъчно е да сме с любимите хора, да споделяме повече специални мигове и да създаваме нови спомени. Защото за нас те винаги ще бъдат най-прекрасният подарък. И вярваме, че нашите усмивки и обич ще бъдат също толкова ценен подарък за тях. За да споделим Коледа, както никога досега.

 

Всяко семейство има собствена рецепта за коледните празници. Повече вечери заедно, повече срещи с близки и приятели или повече време в търсене на забавни приключения и изненади.

 

Тази Коледа ви даваме още една възможност да се забавлявате с цялото семейство и с всяка бутилка Coca-Cola Original и Coca-Cola Без Захар от 1L, 1.5L и 2 L, Fanta Портокал от 1.5L и 2L, или Sprite  от 2L да участвате за специален подарък.

 

Забавно, лесно и освежаващо е! Под капачката на всяка една бутилка Coca-Cola OriginalCoca-Cola Без Захар, Fanta Портокал или Sprite  с промоционален коледен етикет са изписани сричките КО - ЛЕ - ДА. Съберете сричките от името на най-светлия празник – Коледа, и вземете веднага подарък – празнична коледна кутия от нашите наградни центрове.

 

Може да спечелите една награда или да играете за цялата коледна колекция кутии с три различни дизайна. Може да разменяте срички с приятели и съседи. Няма ограничение колко пълни думи КОЛЕДА ще съберете. Просто следвайте правилата и играйте за още един коледен подарък.

 

Останалото е магията на празничния дух, на малките жестове на обич, на топлина и внимание, защото тази Коледа искаме да сме заедно, както никога преди.

 

Може да намерите списък с всички участващи обекти тук.