Coca-Cola Plus Coffee е без калории | Coca-Cola BG

Coca-Cola Plus Coffee е без калории | Coca-Cola BG

Традицията да пием Coca-Cola и кафе има дълга история у нас и по света. Тази впечатляваща комбинация е водещ избор за няколко поколения заради контраста от ледената свежест на Coca-Cola и ароматната чувственост на чаша добро кафе. И, разбира се, заради бързия ободряващ ефект, който имат заедно.

 

Сега може да се наслаждаваме на двата любими вкуса в една изключителна напитка! Coca-Cola Plus Coffee комбинира неустоимия вкус на Coca-Cola с истинско ароматно кафе. Напитката е Ready-to-drink - революционен продукт за българския пазар, който съдържа екстракт от кафе, няма захар, а в 100 мл от продукта има само една калория.

 

В Coca-Cola Plus Coffee от 330 мл има около 53 мг кофеин, което е повече, отколкото в Coca-Cola Original Taste 330 мл, но по-малко от чаша нормално кафе.

 

Coca-Cola Plus Coffee без захар е за активните хора, които искат да използват пълноценно всеки час и от следобеда, като дадат нов тласък на ентусиазма и желанието за работа, по-характерни за първата половина на деня.

 

Новата Coca-Cola Plus Coffee носи ободряващо усещане за чаша хубаво кафе, но с лятната забава на леденостудена Coca-Cola, без захар и без калории.

 

Предлага се в 100% рециклируеми кенове от 330 мл в цялата страна.