Удобна малка бутилка за Роса | Роса

Удобна малка бутилка за Роса | Роса

В забързаното ни ежедневие изворна вода Роса е естествено близо до цялото семейство и, за да осигури още повече комфорт за своите потребители, вече се предлага в удобна опаковка от 330 мл.

 

В днешно време е трудно да си представим живота без бутилирана вода. На работа, на училище, на разходка, на среща с партньори или приятели, или на спорт – винаги имаме под ръка бутилка с вода.

 

Представете си например дамската чанта на една работеща майка. Това е нещо като отделна вселена - освен задължителните женски аксесоари, обикновено в нея има най-невероятни неща – касови бележки откъде ли не, глава на Барби или лява ръка на Супермен, стари батерии, а понякога и дистанционно за телевизор. Но дори нещо да липсва, задължително има бутилка вода. Сега Роса е още по удобна за дамската чанта.

 

Новата бутилка на Роса е лека и компактна и поради по-малкия си размер лесно се използва от деца. Както е известно, бебетата и децата до 7-годишна възраст е добре да пият изворна вода, тъй като тя е с ниска минерализация. Допълнително предимство е удобната капачка – тя осигурява възможност да се пие в движение, без да се налага да се отделя от бутилката.

 

Изворна вода Роса спечели доверието на хиляди български семейства за по-малко от година и бързо се превърна в любима и предпочитана марка на бременните жени, децата и майките. И това е съвсем естествено, защото Роса е чиста и свежа, и в същото време е една от изворните води с най-ниски нива на минерализация в България – 50мг/л, и със значително ниско съдържание на натрий – 2,7мг/л, поради което е подходяща за ежедневна консумация от цялото семейство, включително от бременни и бебета.

 

 

Новата бутилка на Роса от 330 мл също е произведена по технологията PlantBottle с до 30 % растителни материали и е 100% рециклируема.