Чрез инициативата „Сподели грила“ организаторите обединиха усилия, за да подарят повече щастие в споделените мигове със семейството

Кока-Кола и Лидл обединиха усилия и заедно организираха най-голямото грил турне в шест български града това лято. През 2017 г. двете компании сляха своите събития в обща инициатива под надслов „Да споделим грила“, за да отпразнуват ценното време, споделено заедно със семейството и приятели с вкусна и качествена храна, енергизиращи напитки и много забавления и изненади.

Първите събития от турнето се проведоха в Стара Загора и Русе в края на юли, последвани от Варна, Бургас и Пловдив през август. Големият финал се състоя в София в началото на септември. Освен перфектния грил и газираните напитки, организаторите от Кока-Кола и Лидл бяха подготвили много забавления, изненади и незабравими моменти за всички посетители.

Най-големите грил фенове имаха възможността не само да пробват вкусната храна и напитки, но и да вземат участие в Националния турнир по спортен грил и да се състезават за наградата „Грил Майстор на България“. Кока-Кола и Лидл предизвикаха всички желаещи да се включат в надпреварата да съберат арсенала си от умения по гриловане на месо и да демонстрират майсторство, като се включат в регионалните етапи на турнира и да се преборят за своето място на финала в София.

Различни инициативи за деца и възрасти, грил демонстрации от известни кулинарни блогъри, както и летни концерти, забавляваха посетителите в различните градове. Всички те опитаха вкусното меню, приготвено от грил майстори. Най-големите грил фенове имаха възможността сами да приготвят бургери, пържоли, ребра, както и много други грил продукти. Специалната кулинарна демонстрация „Сподели грила в небето“ в София забавляваше посетителите, предоставяйки им уникалната възможност да дегустират храната и напитките на платформа, намираща се на 40 метра над земята.

С много танци и сияещи усмивки завърши събитието, благодарение на изпълненията на 4 банди, които се погрижиха за доброто прекарване на всички посетители и ги завладяха с комбинация от рок, суинг, джаз и фънк под звездното небе в неделната вечер. Rewind, Heart of Dixie Band и любимците от Акага заредиха публиката с много настроение и енергия, а холандците от Zuco 103 поставиха кулминацията на вечерта с перфектен микс от бразелектро и фънк. „Българската публика е изключително енергична и за нас бе истинско удоволствие да свирим пред нея. В България се чувстваме като у дома си и ще се радваме да се върнем тук отново.“, каза бразилската певица и фронтмен на Zuco 103 след концерта.

Чрез инициативата „Да споделим грила“ Лидл и Кока-Кола обединяват усилия, за да дарят щастие в споделените мигове, прекарани със семейството и приятели, докато се наслаждават на забавни моменти и вкусна и качествена храна и напитки.