1. Какво ни вдъхнови да реализираме Благотворителната Коледна кампания (Кампанията)?

Кампанията е инициатива на foodpanda и Coca Cola, която стартирахме водени от идеята и желанието ни да подкрепим развитието на уменията на даровити деца и младежи.

Това ще се случи, като подкрепим финансово програмата „Скритите таланти на България“ на Сдружение с нестопанска цел, регистрирано в общественополезна дейност „Операция Плюшено Мече“. Програмата има за цел да даде шанс за професионална реализация (изграждане на ключови умения, кандидатстване във ВУЗ, намиране на стаж и работа) за деца, лишени от родителска грижа и от социално слаби семейства. 

2. Как и кога ще проведем кампанията?

Благотворителната съвместна кампания на foodpanda и Coca-Cola ще се проведе от 06 декември до 31 декември 2019 г.

Coca-Cola и foodpanda се обединяват тази Коледа, като ще дарят 1 лв. за всяко закупено коледно меню от филтъра #СбъдниКоледа на foodpanda.bg до реализация на 20 000 Коледни менюта.

3. Кои ресторанти участват в кампанията?

Намери най-близките ресторанти, доставящи коледно меню до теб, тук.

В кампанията участват само менюта, обозначени в категорията #СбъдниКоледа.

Предлаганите Коледни менюта се състоят от храна/храни и една напитка на Coca-Cola (газиранa напиткa, сок, студен чай или вода).

4. С каква сума и как ще подпомогнем Програмата „Скритите таланти на България“?

Целта на foodpanda и Coca-Cola e чрез реализация на 20 000 Коледни менюта, предлагани от ресторанти-партньори през платформата foodpanda.bg, да осигурят финансиране за Програмата „Скритите таланти на България“ в размер на 20 000 лева. За всяко поръчано меню foodpanda & Coca-Cola ще подкрепят инициативата с 1 лев, а всеки потребител може допълнително да подкрепи каузата, като разгледа възможностите на сайта на „Операция Плюшено Мече“. Сумата от дарението ще бъде използвана по преценка на Сдружението за подкрепа на децата участници в Програмата „Скритите таланти на България“.

5. Кога ще се дарят средставата?

Средствата ще бъдат преведени към сдружение „Операция Плюшено Мече“ до края на месец януари, 2020 г.

Научи повече за Програмата „Скритите таланти на България“ тук.

#СбъдниКоледа заедно с нас!