Харесваш Coca-Cola, но искаш да опиташ нещо ново. Нещо с плодов вкус…Нещо освежаващо и вкусно, но да е без калории… И пак да е Coca-Cola… Това е – твоята Coca-Cola сега е по твой вкус!

Завладяваща до последната капка Coca-Cola Cherry  БЕЗ ЗАХАР е всичко, което обичаш – богатия оригинален вкус на Coca-Cola и открояващ се плодов привкус на сочна, зряла череша, но без захар и без калории.

Това е третият вариант на Coca-Cola вкус, който представяме в България. Той е в отговор на повишеното търсене на напитки с по-малко калории, но и резултат от ангажимента, който поехме като компания – да стимулираме умерената консумация на захар, като предлагаме варианти на съществуващите ни марки, но без или с ниско съдържание на захар, намаляваме размера на опаковките на оригиналните ни продукти със захар и развиваме нови категории напитки. До 2020 г. ще намалим с близо 20% общото калорийно съдържание на цялото ни портфолио в България и с над 15% на газираните ни напитки в съответствие с препоръките на СЗО и ангажиментите на UNESDAДотогава 60% от цялото ни портфолио ще се състои от нискокалорични или варианти изцяло без захар.

Coca-Cola Cherry  БЕЗ ЗАХАР е с характерната Coca-Cola визия като част от стратегията ни Един бранд, която лансирахме в България през пролетта на миналата година. Заредена е със същото страхотно усещане и вкус, който привлича…

Taste the feeling!