Всеки вкус на Schweppes ни е любим, защото е еднакво вълнуващ като самостоятелна напитка или в комбинация с премиум брандове на джин, текила, водка, ром или уиски.

Перфектната газировка и първокласният вкус превръщат Schweppes в идеален миксер и ценна съставка в модерните коктейли. И така - всеки път, когато ситуацията изисква характер. В бара, в ресторанта или у дома – ти решаваш къде и с кого да се забъркаш и с какво да комбинираш любимия Schweppes.

И, защото знаем, че за коктейлите у дома трябва достатъчно количество от най-добрите вкусове на Schweppes, създадохме нова удобна бутилка от 1,25 л. Сега може да откриеш Schweppes Тоник, Битер лимон, Мандарина, Ананас и Босилек в елегантна РЕТ бутилка със стилен етикет. И това не е всичко. 

Нова бутилка – нов късмет

Миксирай с характер и спечели чаша 


Новата бутилка ти дава възможност да спечелиш уникална колекция чаши. Изящни и удобни чашите на Schweppes с черно или жълто столче ще добавят стил и характер към всяка обстановка и компания.

Заслужава си да опиташ – всеки две бутилки Schweppes от 1,25 л или 1,5 л ти дават шанс да получиш една чаша. Следвай правилата и до 8 ноември може да събереш чаши за цялата компания. Или само две – за теб и за любимия човек. От теб зависи, защото всеки избор изисква характер.