Шампионът в българското първенство ще премери сили с най-добрите FIFA’18 играчи в Европа

За втори път в България ще има онлайн турнир по FIFA’18 благодарение на Coca-Cola. "eCOPA Coca-Cola 2018" ще се проведе поетапно на региони между 13 и 22 април. Най-добрите шестнадесет FIFA’18 играчи от регионалните състезания ще се съревновават на финала на първенството, който ще бъде в рамките на кръга от футболния турнир Купата на Coca-Cola на 28 април в Бургас.

Най-добрият във футбола с джойстик в ръка от страната ни ще участва във финала на "eCOPA Coca-Cola 2018" за Европа през юни, в който ще мерят сили финалисти от целия континент, а шампионът от него ще се класира за плейофите на гейминг Световното първенство по FIFA‘18.

След края на регистрацията за турнира "eCOPA Coca-Cola 2018" ще бъдат изтеглени четирима от всички участници, записали се в онлайн FIFA‘18 надпреварата, които ще спечелят пропуск за грандиозния български фестивал за азиатска култура, аниме, манга, западно кино и телевизия, гейминг и комикси - Aniventure Comic Con 2018 /15 и 16 септември 2018/. Награди ще получат и класиралите се на 2-ро и 3-то място участници във финала на регионалния кръг от "eCOPA Coca-Cola 2018" - те ще имат уникалната възможност да присъстват на четвъртфинален мач от Световното първенство по футбол на FIFA в Русия това лято.

Допълнителна информация за турнира можете да намерите в MySPARX и на Facebook страницата Copa Coca-Cola