Възможността за избор е ценна привилегия, която потребителите на Coca-Cola имат от години. Любимата напитка има вариант за всеки - Coca-Cola Original Taste, Coca-Cola без захар или Coca-Cola Канела – всеки вкус носи винаги едно и също вълнуващо усещане за свежест и наслада.

Може да избираме вариант на Coca-Cola според времето, компанията, партито или настроението. И всяко решение е правилно, защото всеки Coca-Cola вкус ни зарежда с незабравимото преживяване на емоцията, която носи.

Coca-Cola Original Taste споделя специални моменти със своите потребители близо 133 години заради свежото очарование на всяка глътка. Създадена да носи наслада, Coca-Cola винаги е в центъра на събитията – в разгара на купона, на големия семеен обяд, в сърцето на ваканцията или на сватбата на най-добрия ти приятел.

Разработвана в продължение на повече от 5 години и тествана в десетки страни Coca-Cola без захар превзе сърцата на потребителите точно заради невероятния си вкус. Тя дойде на мястото на обичаната Coca-Cola Zero. Прави се по още по-вкусна рецепта с подобрена комбинация от естествени аромати, но без захар и без калории. И също като оригиналната Coca-Cola дава безброй възможности за повече свежи емоции. 

Тази зима заредихме с допълнително настроение и аромат всяка глътка Coca-Cola Канела, за да имаме повече споделени красиви моменти, отново без захар и без калории. Наслаждавайте й се до март, защото след това идват нови още по-вдъхновяващи Coca-Cola вкусове.

Вариантите на Coca-Cola без захар са в отговор на повишеното търсене на напитки с по-малко калории, но и резултат от ангажимента, който поехме като компания да стимулираме умерената консумация на захар, като предлагаме нови вкусове на марките ни, но без или с ниско съдържание на захар.

Taste the Feeling!