Sprite е напитка, която предизвиква инстинкта ти да се забавляваш по най-смелия начин. Провокира жажда да дишаш и да живееш с оборотите на онези луди артисти, способни да превърнат всяка част от града в магнетична сцена. Sprite разбира твоята жажда и затова тази година най-свежият летен бранд отново ще раздвижи българските градове с фестивала за градски изкуства и спортове Sprite Urban Fest.

Стартът на SpriteUrbanFest2018 тази година е в Морската градина на Бургас. На 29 юни, петък, Skiller, JahmmiYouth, ELECTRIC FORCE BREAKIN'CLUB, FreeRun Bulgaria, 5High скейт парк и графити артистите на Sprite ще покажат най-доброто от urban културата в България.

Внимание! Ако градските спортове и изкуства са в кръвта ти, няма нужда да си само зрител – може да участваш в уъркшопите на Sprite Urban Fest, който тази година е под мотото Born to RFRSH.

Всички, които по това време са в Бургас, ще слушат на живо световния шампион по бийтбокс Skiller, който ще излезе на сцената в компанията на чаровника JahmmiYouth. Ще имат възможността да разберат как се въртят на глава страхотните танцьори от ELECTRIC FORCE, колко флакона спрей са нужни на графити артистите KONTE, RUST2, MODE, JAHONE и TASK, за да сътворят впечатляващите си парчета върху специално разположените за събитието 6-метрови платна, както и да пробват уменията си по време на графити работилницата на Sprite. Момчетата от FreeRun ще докажат, че придвижването из градската джунгла може да е бързо, вдигащо адреналина и забавно, а скейтърите от 5High ще дадат най-доброто от себе си под жестоките сетове на DJAkasha.

На 7 юли SpriteUrbanFest избухва в Пловдив, а големият финал ще е в София на 14 юли.  

Виж последните новини за SpriteUrbanFest2018 на официалната Facebook страница: https://www.facebook.com/spritebulgaria/