Първият вертикален тийн сериал на Coca-Cola тръгва у нас в MySPARX x WOAH

Те са онлайн денонощно, с малки изключения. Но дори и тогава харесвания, споделяния, сприятелявания и разприятелявания не спират. И съобщения – за всичко и за всички. Дори да си кралят на квартала обаче, рано или късно срещаш SEEN – бича на мрежата. Едва ли в момента има друга толкова емоционално натоварена дума в нета. И която е толкова много неща едновременно – пренебрежение, нежелание, нехаресване, несигурност, страх и други все не особено приятни значения…

Проклятието на чата Seen - съобщение, видяно и без отговор. Вероятно 263-ото за днес. Но изведнъж става най-важното. Защото някой просто не ти отговаря до 3-5-7 минути…

Какво се случва преди и след получаването на Seen и как изглеждат отношенията на днешните тийнейджъри отблизо – виж в чата на техния живот с епизодите на SEEN.

Първият тийн сериал на Coca-Cola ни прави преки свидетели на чатовете на четирима приятели и драмата, която изживяват от SEEN-овете, които получават.


Елла, Нина, Алекс и Джейк са по на 16 и като всички на тази възраст живеят в мрежата. Буквално. Животът, или поне по-важната част от него, според собствения им мироглед, е това, което се случва, докато споделят, обсъждат, преживяват, разказват или откриват в мрежата на собствените си кръгове. Те са нормални, забавни и много истински. Отношенията им – също.

Харесват ги техните връстници тийнейджъри, но и голяма част от родителите. Защото SEEN е възможност да погледнат живота на децата си отблизо и без маски. Допълнително предимство за популярността на сериала е вертикалният формат на епизодите. Те са направени специално за мобилни устройства, за максимално добро изживяване.

Съвсем логично след бума в Полша, Сърбия, Италия, Румъния и Унгария, SEEN бе селектиран за надпреварата в категория Медии на фестивала в Кан от 2594 кандидатури. А на финалната права на най-престижния рекламен форум в Европа, както знаем, отиват едва 10% от номинираните и то най-добрите.

Така че, малко след Кан, сериалът SEEN тръгва и у нас в MySPARX x WOAHПремиерно от днес може да се гледа още в Гърция, Швейцария и Австрия.

Не е трудно да разбереш какви са днешните 16-годишни – просто влез в техния чат. Гледай SEEN в MySPARX x WOAH всяка седмица в петък.