За всеки родител най-важното нещо е неговите деца и хората, които обича, да получават добра грижа. Всъщност най-добрата. Но живеем на високи обороти и всеки ден се налага да правим различни избори – житейски, професионални, лични. И при всяко решение се питаме дали наистина правим най-доброто за близките си. Бутилираната вода отдавна е избор, който не подлагаме на съмнение, особено когато сме сигурни в произхода и качеството й.

За да сме сигурни, че нашите потребители имат възможно най-добрия избор, добавяме към портфолиото си от напитки изворна вода.

Представяме ви най-новия член на голямото семейство на Кока-Кола в България – изворна вода РОСА!

Посрещнахме я с красиво градинско парти в компанията на скъпи приятели и специални гости. На Еньовден превърнахме Университетската ботаническа градина в столицата в истинска сцена на веселието. Ирена Милянкова, Армен Назарян, Жени Калканджиева, Ваня Джаферович, Екатерина Дунева, Ива Екимова, Красимира Кузманова и много други, заедно със своите деца, твориха, танцуваха, пяха и се забавляваха с детски спектакъл, сладоледено шоу и музикална програма с Дара Екимова и, разбира се, с водещата – актрисата Силвия Лулчева.

РОСА е природна изворна вода от екологично чист източник и предоставя нежна грижа, от която всеки човек има нужда. Благодарение на своята чистота и ниска минерализация, тя е подходяща за ежедневна употреба от цялото семейство.

РОСА има постоянен състав и е една от изворните води с най-ниски нива на минерализация и съдържание на натрий, което я прави подходяща и за приготвяне на бебешка храна. Да, точно така - важно е с каква вода приготвяме храната за нашите малки съкровища, особено за бебета и децата до 3 години, тъй като техните организми трудно преработват богатите на минерални вещества води. Затова и посланието на изворна вода РОСА е „Нежна грижа всеки ден“.

„РОСА е една от изворните води с най-ниски нива на минерализация в България – 50мг/л, и със значително ниско съдържание на натрий – 2,7мг/л. Съгласно Наредбата за изискванията към бутилираните минерални, трапезни и изворни води, при съдържание на натрий, не по-високо от 20мл/л, се счита, че водата е подходяща за приготвяне на храна на кърмачета. Ето защо РОСА е подходяща за ежедневна консумация, включително от бременни и бебета“, заяви д-р Кристина Захаринова, педиатър, по време на официалното представяне на изворната вода РОСА.

Изворната вода е автентична и чиста, по-лека е на вкус и е екологично чиста. Тя помага за хидратацията на потребителите и техните семейства с деца, опитващи се да се справят с балансирането между семейния живот и работата, както и съчетаващи амбициозна кариера с енергичния социален живот.

„Водата е абсолютно необходима за живия организъм. Дневните потребности от вода варират в зависимост от физическата активност на човек, като е хубаво да се приемат между 2 и 4 литра. Препоръчително е да се пие вода от проверени източници. Изворната вода, каквато е РОСА, заради ниското си съдържание на натрий е подходяща за бедна на натрий диета“, коментира и нутриционистът д-р Росица Попова.

С представянето на новата марка - изворна вода РОСА - на българския пазар компанията Кока-Кола прави още една стъпка в процеса си за утвърждаване като производител на цялостно портфолио от разнообразни напитки, като осигурява на потребителите възможност за по-добър избор на напитка с добавена стойност и ползи за храненето и хидратацията.

Изворна вода РОСА е на пазара в цялата страна. Може да я намерите в 3 опаковки: 0.5L, 0.75L и 1.5L в 100% рециклируема бутилка като тази на водата Банкя и на същата цена /препоръчително/.