Харесва ни да играем. За победа, за награда или просто заради тръпката. Обичаме предизвикателствата и разпознаваме сродните си души от раз. Затова работихме здраво и създадохме най-върховното Fanta преживяване на годината - Fanta Game Run. И, за да е още по-забавно, на всяка бутилка Fanta добавихме гривна с допълнително щуро AR изживяване.

Ако искаш да се забавляваш и да спечелиш страхотни награди, Fanta Game Run е твоето място. Вземи Fanta Портокал, Fanta Бяла Праскова, Fanta Меднес или Fanta Страшен Портокал в опаковка от 500 мл, сканирай голямото F на гривната и влез играта на MySPARX.

Нещо повече – сега можеш да избереш с кого от членовете на Супер екипа на Fanta да играеш – Павел, Поли или Цуро. Всеки регистриран код осигурява три живота на твоя герой.

Няма начин да разкрием повече, ще споделим само, че можеш да играеш Fanta Game Run толкова, колкото искаш. По-точно – колкото можеш😊 Ако си добър, докажи го и може да спечелиш повече от наградите на Fanta Game Run. А те наистина са страхотни – слушалки, видео игра или геймърска ваканция във Франция!

Виж правилата, следи резултатите в MySPARX и се забавлявай.

Всеки вкус на Fanta 500 мл участва в играта и може да ти донесе награда от Fanta Game Run, но все пак последният ден на играта е 10 ноември.