Традицията за създаване на вълнуващ вкус със солиден характер при Schweppes е запазена вече 235 години, но това лято е богата както никога досега. Любимият ни Schweppes Тоник сега има свежа интригуваща компания – три нови вкуса на Schweppes  - Spritz Aperitivo, Aromatic Taste и Citrus Taste, вече са в по-добрите заведения в цялата страна.

Класическите варианти на Schweppes допълват и обогатяват вкуса и усещането на широк спектър от алкохолни напитки. Съвременната миксология обаче е удивителна смес от наука и изкуство и непрекъснато има потребност от нови изразни средства. Това ни вдъхнови и заедно с водещите ни миксолози разработихме специална селекция вкусове на Schweppes - висококачествени миксери, които се комбинират перфектно с най-добрите алкохолни напитки.

Новите примиум варианти на Schweppes са достатъчно богати на вкус и аромат, за да се пият самостоятелно, но се чувстват прекрасно и в компанията на джин, ром или уиски – каквато и комбинация да изберете, със сигурност ще получите богато, елегантно вкусово изживяване.

Вариантът Spritz Aperitivo има освежаващ и тръпчив вкус и може да бъде идеален заместител на алкохолни напитки. Вдъхновени от популярността на традиционните и автентични битер аперитиви, направихме лекия и тонизиращ вкус на Spritz Aperitivo със свеж цитрус и бергамот и послевкус на ревен, пелин и тинтява.

Сладките и освежаващи нюaнси на Aromatic Taste игриво доставят сладост и лека кисела нотка.

Изящният вкус на цитрус и подправки определя характера на Citrus Taste, последван от перфектно балансиран сладко-тръпчив послевкус.

Тези отличителни нови аромати добавят приключенски нюанс и перфектно допълват най-добрите алкохолни напитки, за да ви дадат страхотно вкусово усещане.

От самото си създаване Schweppes работи с професионалисти, за да затвори точния брой балончета във всяка бутилка. Така се получава перфектната газировка на напитката, което превръща Schweppes в идеален миксатор. Неслучайно различните вкусове на Schweppes са предпочитани от най-добрите бармани – хората, които създават едновременно вкус, атмосфера и характер вътре и извън стените на чашата.

Да, знаем, че сега е още по-трудно да решите кой вкус да изберете.

Добрата новина е, че всеки вкус на Schweppes е вярно решение. Просто опитайте всички.