Настъпва онова време от годината, в което вълшебството е навсякъде около нас, а магията на Коледа превръща всеки обикновен ден в празник. Достатъчно е да сме с хората, които обичаме, за да споделяме повече специални мигове и да създаваме нови спомени.

Всяко семейство има собствена рецепта за коледните празници. Повече вечери заедно, повече срещи с близки и приятели или повече време в търсене на най-желаните подаръци.

Тази година обаче подаръците са по-близо, отколкото очаквате! Сега с всяка бутилка Coca-Cola Original, Fanta Портокал или Sprite  от 1L, 1.5L или 2L може да участвате за специална празнична награда.

Под капачката на всяка една бутилка Coca-Cola Original, Fanta Портокал или Sprite от 1L, 1.5L или 2L с промоционален коледен етикет, са изписани сричките КО, ЛЕ или ДА. Съберете сричките от името на най-светлия празник – Коледа, и вземете веднага специален подарък – коледна кутия-камионче от нашите наградни центрове.

Може да спечелите една награда или да играете за цялата коледна колекция с три различни дизайна на кутии-камиончета. Може да разменяте срички с приятели и съседи. Няма ограничение колко пълни думи КОЛЕДА ще съберете. Просто следвайте правилата и играйте за още един коледен подарък.

Останалото е магията на празничния дух, на малките жестове на обич, на топлина и внимание, защото #СбъдниКоледа отново е послание за доброто и щастието на специалните моменти, които споделяме заедно.