Когато името на компанията ти е толкова разпознаваемо в цял свят и може да се види на всякакви места, изключително важно е да се вслушваш в това, което хората искат и от което се нуждаят. И докато вкусовете и начинът на живот на потребителите се променят от ден на ден и от поколение на поколение, ние също трябва да се променяме заедно с тях.

И го правим.

Кока-Кола се развива, за да дава на хората по цял свят повече от напитките, които искат. Като лидер в производството на напитки, ние избираме да направим нещо повече, когато става въпрос за глобалната борба срещу затлъстяването.

Преосмисляме съдържанието и размерите на опаковките на много от нашите напитки в цял свят, за да намалим калориите и захарта, тъй като сме съгласни, че макар захарта в умерени количества да е нещо нормално, твърде много от нея не е добре за никого.

Ние правим така че напитките ни с малко или без съдържание на захар да са по-видими и по-лесно достъпни, за да можеш да ги откриеш на повече места всеки път, когато пожелаеш. Освен това предлагаме много други напитки, като органичен чай, кокосова вода, кафе за път и сокове, на повече хора и на повече локации.

Осигуряваме по-малки и по-удобни опаковки, като така те улесняваме, когато искаш да следиш употребата си на захар и да се наслаждаваш на напитките в количеството, което искаш.

Поставяме ясни и лесни за намиране данни за калориите върху опаковките, за да можеш да направиш информиран избор без догадки.

Стриктно спазваме политиката си да не насочваме рекламите си към деца под 12-годишна възраст – където и да е по света.

Слушаме те внимателно и гарантираме, че си твърдо в центъра на бизнес стратегията ни, за да можем да ти предложим напитките, които познаваш и обичаш.

Това е Нашият Път Напред.