Дори и най-обичаната попзвезда някой ден може да заседне в асансьор… и да изпадне в паника… или в истерия... Може, но не и ако е истинска звезда, която има таланта да превръща всяко препятствие в незабравимо забавно преживяване и да сподели момента дори да е с момчето от румсървиз… Достатъчно е да има леденостудена Coca-Cola, добра музика и заседналият асансьор вече е само декор на един специален момент.

Свеж сюжет, ясно послание и чаровни герои. Това е новият клип на Сoca-Cola. И за първи път в историята на марката в България в главната роля е български музикален изпълнител – Михаела Филева. Музиката към рекламата също е българска - последният хит на Михаела и Искрата - „Играем за победа“, реализиран със съдействието на Coca-Cola.

„Заснемането на клипа беше истинска забава! В него може да виждате само двама лирически герои, но зад успеха всъщност стои цял екип от професионалисти“, сподели Михаела.

Чаровната попзвезда всъщност почти играе себе си във видеото, тъй като тя е и първият посланик на марката в България.

Дългосрочният ангажимент на Михаела Филева с компанията, както и най-големият музикален проект с участието на родни артисти - Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, са поредното доказателство за това, че Кока-Кола България подкрепя българските изпълнители.