Коледният дух носи в себе си много вълшебство и онази огромна енергия на доброто в нас, която вярваме, че може да промени света. И, защото знаем, че в малките жестове често има цяла вселена любов, тази Коледа Coca-Cola отново ни вдъхновява да бъдем по-добри, но и да споделяме магията на малките добрини, които може да донесат топлина и щастие там, където най-много има нужда от тях.

Коледа започва с теб

Тази година Coca-Cola посвети коледната си кампания на малките жестове на доброта. Специалните лични послания и добри дела, които превръщат всеки обикновен ден в празник за близките и приятелите ни, за хората, които обичаме или просто срещаме по пътя си. Всички те празнуват различно, ние искаме само да помогнем всеки да създаде Коледа, такава, каквато я харесва. Така, както Coca-Cola прави всеки момент по-специален.

#СбъдниКоледа е послание за доброто, което носим в сърцата си, но понякога забравяме, че е там. А не бива. Coca-Cola просто ни напомня, че можем да направим празника по-хубав и по-светъл, стига да поискаме.

И това не е всичко - за да дадем възможност на повече хора да споделят коледния дух, разработихме специална in-app страница в нашия Вайбър бот за кампанията #СбъдниКоледа. Сега може да избереш добрина списъка, да напишеш името си и след това да запишеш видео с празничния Coca-Cola филтър и твоето лично послание или добро дело, или просто топла прегръдка за любим човек.

Всяко видео, споделено с бота, се качва автоматично на www.besanta.bg, където може да се видят всички записани добрини до момента. А всяка споделена добрина запалва по една лампичка на дигиталното ни коледно дърво.

Вярваме, че на 25 декември нашата елха ще засияе в хиляди малки светлинки за всички добрини, които ще направим заедно, за да сбъднем най-светлата Коледа досега.

И понеже Coca-Cola е брандът, с който идва усещането за истинския празничен дух, ти подаряваме уникалните ни стикери, вдъхновени от добрите дела.

Тази Коледа имаме два стикер пакета. Единия може да свалиш веднага от стикер маркета във Viber. Ключът за втория - премиум пакет с анимирани и озвучени стикери, обаче е в твоите ръце. Внимание! Той ще се отключи автоматично в края на седмицата /15 декември/, след като споделиш поне едно добро дело с бота.