Кой, ако не те? Fanta със сигурност знае най-прекия път към сърцата на тийнейджърите – Fanta инфлуенсърите. Те денонощно са във връзка със своите последователи в социалните мрежи, защото са еднакво щури. Тестват взаимно находчивостта си, харесват се и си вярват. Единни са и в мнението си за Fanta и нейните вкусове. Та кой, ако не инфлуенсърите, можеше да избере най-добрия вкус на Fanta за следващата година? Още повече, че маркетингът отдавна е в ръцете на тийнейджърите, а те винаги искат нещо различно…

Е, случи се. За първи път тази година Fanta събра инфлуенсъри от 6 държави - България, Гърция, Полша, Италия, Унгария и Швейцария, в лабораторията си в Брюксел и ги предизвика да активират сетивата си с нови и смели вкусове. Излишно е да казваме, че операцията е строго секретна – никой, освен експертите на Fanta и нашите инфлуенсъри, не знае комбинациите от аромати и вкусове, които са в основата на лимитираните серии за следващата година.

„Това беше уникална възможност, която Fanta ни предложи. Никой друг бранд не се вслушва до такава степен в потребителите. Запознанството с други Fanta инфлуенсъри и опитването на новите вкусове беше интересно и запомнящо се преживяване“, така коментира участието си в срещата един от най-известните влогъри и лице на Fanta – Павел Колев.

Верни на себе си, младежите опитваха, оценяваха и дискутираха всеки вкус, съставка и рецепта, и в крайна сметка избраха три. Един, а може и повече, от тях ще е хит през следващата година. Това е повече от сигурно.

Засега няма как да влияете върху вкуса на следващата Fanta, но все още може да оставите свой отпечатък върху дизайна на кенчетата на Fanta Портокал в MySPARX x WOAH. Вижте повече на https://mysparx.bg/home#fanta