Ти си това, което правиш, или това, което показваш? Всъщност, не смятаме, че има разлика. Готов ли си да споделиш своята най-забавна, най-приятна или най-смешна история? С Coca-Cola може да го направиш сега. Защото най-голямото споделяне на истории вече започна.

Разкажи как се забавляваш и докъде стига приключенският ти дух. Покажи ни кой си, кои са приятелите ти, какво харесваш, как се забавляваш, кои са любимите ти места и с кого ги споделяш. Накратко - напиши твоето стори и стани част от Coca-Cola Stories.

За да направим преживяването още по-вдъхновяващо, отпечатахме специални думи върху бутилките и кеновете на Coca-Cola. Всяка дума може да е начало на нова история. Запечатай в кадър или видео най-якото парти, или най-красивия залез, сподели го с нас и още близо 400 000 съмишленици в MySPARX, и влез в голямото приключение Coca-Cola Stories. Естествено, че може да спечелиш награда – има повече от 240 000 само до края на април. Но има и много по-забавни неща. Защото знаем, че това, което те движи, са тръпката и емоцията, споделените моменти - тези истории, които се случват само в добра компания. Твоята.

Показвай истории, събирай думи, обменяй думи с приятели, качвай сторита с приятели и се забавлявай както никога досега.

Разбира се, всичко е свързано – ти, Coca-Cola и твоите приятели. И онези хиляди думи върху опаковите на бутилките от 500 мл и кеновете на Coca-Cola Original TasteCoca-Cola без захар. Както и кодовете под капачките на Fanta и Sprite, също от 500 мл. А под езичето на всеки кен Coca-Cola ще откриеш код за регистриране или подарък на момента – ключодържател или кен. И, да – всичко започва в MySPARX. Напиши твоето стори и го покажи на целия свят, е, поне на онази част от него, с която сте заедно онлайн – твоите приятели в твоите социални мрежи.

Знам къде ще бъдеш това лято 😊

Хей, имаш ли планове за лятото? А искаш ли да имаш? За онези първи летни дни след края на училището. Няма нужда да мислиш дълго. До 26 април може просто да се забавляваш, да документираш собствените си истории в Coca-Cola Stories и да играеш за грандиозен концерт на световна звезда в Букурещ на 3 юли, веднага след края на учебната година. И няма да си сам. Защото отиваш с още двама приятели. Виж как в MySPARX.