Не можем да си представим коледните и новогодишни празници без вълшебното присъствие на Coca-Cola и нейните герои, звуци и светлини, които носят топлина и щастие. Всяка Коледа обаче Coca-Cola не само ни кара да се чувстваме по-добре, а и да бъдем по-добри. 

Тази година отново имаме възможност да натрупаме не само подаръци под елхата за най-близките си, но и да трупаме добрини в полза на деца в неравностойно положение. Coca-Cola отваря своите уютни коледни работилници за добрини в съвместната кампания с Българския Червен кръст „Топъл обяд“. До 30 декември може да ги посетите в молове в 8 града в България – София, Плевен, Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора.

Във всеки зареден с коледни емоции Соca-Cola кът се продават оригинално брандирани артикули, красиви подаръци, аксесоари, подходящи за украса и парти, които посетителите могат да опаковат на специален щанд в работилницата. Целият оборот от продажбите ще бъде дарен на БЧК за осигуряване на „Топъл обяд“ в училище за деца в неравностойно положение. Освен възможността да дарят време и средства, както и да спечелят награда, добротворците имат шанса да се потопят напълно в уникалната коледна атмосфера на Coca-Cola – брандът, с който идва усещането за истинския празничен дух.

Проектът „Топъл обяд“ се реализира вече 13 години в рамките на „Партньорската мрежа за благотворителност на БЧК“ и осигурява всеки ден безплатен здравословен обяд в училище на нуждаещи се български деца. За тях безплатният обяд в трапезариите на БЧК е начин да се върнат в училище. В рамките на проекта е осигурена храна за над 14 500 деца.