Това лято най-големият кулинарен празник на открито Coca-Cola Chill & Grill започва от Пловдив, ще стигне до Дунав, ще мине през морето, а в началото на септември ще събере любителите на перфектния грил и леденостудената Coca-Cola в София.

Ако можеш да готвиш, сега е моментът да покажеш ниво – в градовете, в които гостува Coca-Cola Chill & Grill, ще има специален кът, в който всеки може да направи грил по свой  вкус и да го сподели с любимите си хора. Ако готвенето не е твоята страст, може просто да се наслаждаваш и да опиташ от всичко. Достатъчно е само да събереш голяма компания. Защото споделените моменти се помнят най-дълго.

А и винаги може да научиш нещо от нашите професионални готвачи – Даниела Колева и Сандра Алексиева от „1001 рецепти”, две дами, които владеят до съвършенство тънкостите на кулинарното изкуство. И на грила, естествено.

Освен това Coca-Cola Chill & Grill със сигурност ти гарантира едни от най-забавните спомени за цялото семейство. В Chill & Play зоната на събитието ще има игри, много състезания и награди за малки и големи от 10 сутринта чак до вечерта.

Най-добрата музика за лятото също е част от кулинарния ни празник тази година. Жизнерадостно-романтичният тромбон на Вили Стоянов и Old School Trombone, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще прибавят ритъм и стил към перфектния вкус на Coca-Cola Chill & Grill.

Виж къде и кога Coca-Cola Chill & Grill е в твоя град:

·       Пловдив – 22 юли – 10:00 ч., Площад „Централен“

·       Русе – 29 юли – 10:00 ч., Парк на Младежта при „Вазата“

·       Бургас – 12 август – 10:00 ч., Морска градина, пред „Пантеона“

·       София – 02 септември – 10:00 ч., Южен парк, голямата поляна при бул. „Гоце Делчев“