Чакахме я с нетърпение, защото много искахме да я опитате... Нашата Coca-Cola БЕЗ ЗАХАР! Тя идва на мястото на обичаната Coca-Cola Zero - с ново име, нов облик и нов невероятен вкус. Прави се по още по-вкусна рецепта, която носи истинския Coca-Cola вкус, но без захар и без калории. Убедени сме, че това е нашата най-вкусна Coca-Cola без захар. И понеже също я харесвате, искате да знаете повече за нея. Попитахте за това, което най-много ви вълнува, а ние веднага отговаряме.

Какво точно променяте в рецептата? По какъв начин се различават съставките?

С  две думи -  направихме страхотния вкус на Coca-Cola БЕЗ ЗАХАР, който всички обичаме, много по-добър и по-близък до този на класическата Coca-Cola. Подобрихме  комбинацията от естествени аромати, които са запазена марка на Coca-Cola, но списъкът със съставки на етикeта за хранителните стойности върху кенчетата и бутилките остава същият.

Защо променяте името на Coca-Cola БЕЗ ЗАХАР?

Проучванията ни показаха, че много хора не осъзнават, че Coca-Cola Zero не съдържа захар и калории, затова сменяме името на Coca-Cola БЕЗ ЗАХАР, за да бъде възможно най-ясно и разбираемо за всички. Това е същият страхотен вкус на Coca-Cola, но без калориите.

Опаковката на Coca-Cola БЕЗ ЗАХАР изглежда различно. Защо и там има промяна?

Като част от стратегията ни „Един бранд“, която лансирахме в България през пролетта на 2017 година добавихме емблематичния червен диск на Coca-Cola към черния дизайн на Соca-Cola БЕЗ ЗАХАР. Освен това включваме израза „БЕЗ ЗАХАР “, за да подчертаем, че този вариант на Coca-Cola не съдържа калории. Тези промени са в основата на стратегията ни „Един бранд“, с която обединихме всичките подмарки на Coca-Cola в една запазена марка, предлагаща се в няколко варианта. Така показваме на потребителите, че имаме Coca-Cola за всички.

Звучи страхотно, но къде мога да открия Coca-Cola БЕЗ ЗАХАР?

Coca-Cola БЕЗ ЗАХАР може да бъде открита до Coca-Cola Original Taste в магазините и заведенията, с които работим в цялата страна.

Новата и подобрена рецепта на Coca-Cola БЕЗ ЗАХАР се предлага във всички познати опаковки на Coca-Cola Zero –  250мл стъклена бутилка, 330мл кен, 500мл РЕТ бутилка, 1.25л РЕТ бутилка и 2л РЕТ бутилка.