Какво да сготвя днес? При това бързо, ако може - лесно, но задължително да е вкусно… Колкото и да не му обръщаме внимание, този въпрос започва да се появява с натрапчиво постоянство с напредването на деня. Е, сега имаш една грижа по-малко. Може да приготвяш дори малки кулинарни шедьоври, защото вече имаш безценен помощник в кухнята.

SimplyTastly е истинска съкровищница с рецепти, специално избрани от Сандра Алексиева. Тя е сред най-популярните и харесвани кулинарни блогъри у нас и голям приятел на Coca-Cola

Приложението е налице за устройства с iOS и Android. То е безплатно и се инсталира с един клик. Може да го изтеглиш оттук.

И още нещо - SimplyTastly ще те улесни и в подготовката за самото готвене. Приложението позволява преизчисляване на необходимите количества продукти в зависимост от това за колко човека ще приготвяш храна. Може да пазаруваш и в движение, защото SimplyTastly генерира списък за покупки с един клик.  Разбира се, винаги може да изпратиш някой друг на пазар, тъй като целият списък автоматично може да бъде споделен чрез Viber, WhatsApp, Facebook или SMS.

SimplyTastly е най-вкусното приложение на Coca-Cola, което превръща ежедневното готвене в забавно преживяване. Ако вече имаш добър опит, то ще ти помогне да подготвиш някои нови и вкусни ястия. Ако още събираш смелост за първи стъпки в кухнята -  SimplyTastly ще ги направи лесни и успешни.

Опитай, лесно е: SimplyTastly е удобен и функционален кулинарен наръчник. Предлага стотици рецепти, а за всяко ястие има информация за това колко време и какви умения трябват, за да се приготви. SimplyTastly дава възможност да избереш ястие и за по-специален повод, а след това ще те преведе през рецептата стъпка по стъпка. Ако пък разполагаш с конкретен продукт, SimplyTastly ще ти предложи различни възможности да превърнеш този продукт в перфектната вечеря.

Ясно е, че SimplyTastly е незаменим помощник за всички кулинарни лаици, но със сигурност приложението е интересно и за по-опитните в кухнята, които от време на време имат нужда от ново вдъхновение. Защото рецептите на Сандра Алексиева са точни, изпитани и изключително вкусни.

Най-ценното е, че всеки път, когато отваряш SimplyTastly, може да намериш нова идея за менюто вкъщи или ястие, което да споделиш с приятели.

Това е, сега просто сготви нещо хубаво.