Какво ще направиш, ако работиш като аниматор в костюм на елф в мол и внезапно се сблъскаш с най-очарователното момиче на света? Естествено, за да я впечатлиш, ще преувеличиш размера на нещата, които имаш и можеш, когато не си елф. Това прави и Скот в невероятната коледна история на Кока-Кола "A Magic Thank You", с която любимият ни бранд отправя послание да благодарим на всички, които правят празниците специални.

Когато среща Кейли, Скот се опитва да я впечатли, казвайки ѝ, че има огромно коледно дърво в двора си. Тя проявява достатъчно учтив интерес, за да накара Скот да изпадне в паника – откъде сега да вземе това дърво? Но за разлика от повечето момчета, които преувеличават, Скот получава магическа помощ от Дядо Коледа.

По много приятен начин Кока-Кола показва съвременната комуникация и споделената икономика не като сблъсък между поколенията, а като повод тийнейджър и старец да намерят обща кауза. Днес Дядо Коледа разнася подаръците със споделен транспорт, но трудно се справя с мобилното приложение. Скот му помага с технологиите, както и да достави подаръците си, в замяна на което, връщайки се у дома, вижда куп ентусиазирани хора около 9-метрова коледна елха в двора си. Там е и Кейли, която вече си е отдъхнала, че Скот не е лъжец. И е готова да му подаде ръка. 

Глобалната кампания "A Magic Thank You" е създадена за Кока-Кола от рекламна агенция Pereira&O'Dell, Сан Франциско, и е режисирана от номинирания за Оскар Теодор Мелфи (Hidden Figures). „Работейки по филма, имах шанса да си припомня какво прави Коледа така специална – доброжелателството и любовта, които споделяш с всеки, с когото общуваш“, казва режисьорът и е категоричен, че: „Кока-Кола е идеалният начин да изразиш това усещане за празника“.

Триминутното видео е изпълнено с още много детайли, които фино иронизират модерните отношения, за да остави в крайна сметка вкуса на най-традиционното и топло чувство. Благодарността, че на Коледа сме с хората, с които искаме да бъдем. А Кока-Кола ни благодари, че пътуваме стотици и хиляди километри, за да празнуваме заедно. Както и за часовете, които прекарваме в приготвяне на най-вкусната вечеря, най-изумителната украса и най-хубавите подаръци, за да направим празника красив. 

Насладете се заедно с нас на вълшебната коледна история на Кока-Кола и споделете благодарността.