Coca-Cola обяви конкурс за песен| Coca-Cola

Coca-Cola обяви конкурс за песен| Coca-Cola

Coca-Cola дава сцена на твоя талант

 

Искаш ли да застанеш на една сцена заедно с любимите си изпълнители – Михаела Филева, Михаела Маринова, Тита, Eva Parmakova, Yoana, 4 Magic - и те да изпеят твоите думи на концерт на Coca-Cola The Voice Нappy Energy Tour? Значи си на точното място в точния момент - Coca-Cola иска да чуе твоята песен и да разбере в какво вярваш и за какво мечтаеш.

 

Няма грешка – Coca-Cola наистина търси текст на горещия летен хит на турнето и обяви конкурса „Моята Песен“, за да ти даде възможност да заявиш какво те вълнува, какво те радва, за какво се тревожиш. Музиката е готова. Може да я слушаш тук и, ако има какво да кажеш и думите са твоята сила, приеми предизвикателството и се включи в Coca-Cola Stories на платформата MySPARX. Чуй музиката, направи стори с думите „моята“ и „песен“ и напиши твоя текст. Ако той е най-добрият, ще го превърнем в песен, която ще има и собствен музикален клип. Хитът ще бъде излъчван по радио, телевизия и онлайн и ще бъде изпълнен на живо по време на грандиозния финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour на 14-и септември в София.

 

До финала и след това

 

Михаела Филева, Тита, Михаела Маринова и представители на Coca-Cola са специалното жури, което ще селектира най-добрите текстове за финала на конкурса, а победителят ще бъде избран чрез публично гласуване в MySPARX. Фаворитът ще има възможността да представи песента на най-мащабната музикална сцената в България, заедно със звезди на Coca-Cola The Voice Нappy Energy Tour. И това не е всичко - освен уникалното преживяване да запише песен с любимите музикални изпълнители на България, победителят ще може да участва и в снимките на официалния видеоклип.

 

Чрез най-любимото изкуство – музиката, Coca-Cola иска да окуражи тийнейджърите да споделят в какво вярват и да се изявят. Както системата на Кока-Кола в България помага за кариерното развитие на тийнейджърите чрез дългосрочната инициатива Youth Empowered, така и кампанията Coca-Cola Stories им дава възможност креативно да изразят себе си и един от тях да изгрее на голямата сцена, заедно със своите любими изпълнители.

 

Идеята на Coca-Cola Stories е да направи Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour още по-вълнуващо събитие от тийнейджъри за тийнейджъри. Защото това е тяхното турне, тяхната песен, тяхната сцена и тяхната Coca-Cola!