ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА VIBER BOT АКТИВАЦИЯ ЗА FUZETEA “СЪЗДАЙ И СПЕЧЕЛИ СОБСТВЕНО ФЮЖЪН ПРИКЛЮЧЕНИЕ“

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА VIBER BOT АКТИВАЦИЯ ЗА FUZETEA “СЪЗДАЙ И СПЕЧЕЛИ СОБСТВЕНО ФЮЖЪН ПРИКЛЮЧЕНИЕ“

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА VIBER ПРОМОЦИЯТА

 

1.1 Промоцията „Viber бот активация за Fuzetea“, наричана по-нататък Промоцията се инициира от  S.A. Coca-Cola Services N.V., 1424 Chaussée de Mons, B-1070 Brussels, Belgium.,  София, ул. „Рачо П. Казанджията“ №8. Промоцията се организира от Digital ID, София, ул. „Николай Хайтов“ №3, наричано по-нататък Организатор.

 

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

 

2.1. Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Промоцията, наречени Официални правила.

 

2.2. Официалните правила се публикуват на сайта www.coca-cola.bg  за целия период на Промоцията. Повече информация може да бъде получена на телефон 0800 12345 (безплатна линия).

 

2.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на сайта www.coca-cola.bg

 

2.4. С участието си в Промоцията участниците се обвързват с долуописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковетe на Промоцията. 

 

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА НА VIBER ПРОМОЦИЯТА

 

3.1. Промоцията се организира и провежда на територията на Република България.

 

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

 

4.1. В Промоцията имат право да участват всички физически лица, навършили 18 години и живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на „Кока-Кола България“ ЕООД, „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД, „Кока-Кола Хеленик Бизнес Сървисиз Организейшън“ ЕООД, рекламните агенции, свързани с Промоцията, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи).

 

4.2. Участниците в Промоцията трябва да бъдат на възраст: 18 навършени години или по-големи, за да вземат участие в играта. Регистрации за участие на Участници под тази възраст ще се считат за невалидни. В случай че участник, който е спечелил награда, по време на която и да е част на Промоцията, е на възраст под 18 години, неговото/ нейното участие ще бъде счетено за невалидно и наградата няма да ѝ/му бъде присъдена.

 

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА VIBER ПРОМОЦИЯТА

 

5.1. Промоцията стартира на 11.11.2019г. и продължава до 23:59ч. на  09.12.2019 г.

 

ЧАСТ 6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

 

6.1. Наградите, които могат да бъдат спечелени във Viber Bot промоцията са следните специални фюжън преживявания:

1.       Билет за WAKE UP FEST, който се провежда в Родопа планна. Повече информация за събитието: https://wakeup-bg.com/;

2.       Пакет „СТЪЛБИЦАТА“: ЕЗДА, СТРЕЛБА С ЛЪК И СЕЛСКО ГУРМЕ ЗА ДВАМА ПРИКЛЮЧЕНЦИ В СЕЛО КЪРПАЧЕВО.  Повече информация за преживяването: https://bit.ly/34ItE2F;

3.       WORKSHOP ПО АРТ ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ДВАМА В ХОТЕЛ КАЗА АРТ. Повече информация за преживяването: https://bit.ly/2Np3PP3;

4.       ВДЪХНОВЯВАЩ ПОЛЕТ СЪС САМОЛЕТ "КРАСИВАТА БЪЛГАРИЯ", 30 минути. Повече информация за преживяването: https://bit.ly/2Nr4jV9;

5.       ПАРТИ НА ВЪРХА НА ЕМБЛЕМАТИЧНА СГРАДА ROOFTOP CONNECTIONS, което предстои в следващите 6 месеца, след края на активацията.Повече информация за предно събитие на ROOFTOP CONNECTIONS : https://bit.ly/2pP4Nv9 Участиците ще бъдат уведомени, когато датата на събитието през 2020 бъде обявена.

6.       VIP ПОЛЕТ ЗА ДВАМА С ВЪЗДУШЕН БАЛОН. Повече информация за преживяването: https://bit.ly/2NtbL29;

7.       КУРС ПО СЪРФ В УЧИЛИЩЕ АКАША. Повече информация за преживяването: https://akashasurf.com/;

8.       АКВА РОДЕО В ЯЗОВИР БАТАК. Повече информация за преживяването: https://bit.ly/2JVesXS;

9.       RITUAL GATHERINGS - МИКС ОТ МУЗИКА, ХРАНА И РИТУАЛИ НА ПЛАЖ ЧЕРВЕНКА, ЧЕРНОМОРЕЦ. Повече информация за събитието: https://bit.ly/2pFYzhh;

10.   ВЕЧЕРЯ ЗА ДВАМА В РЕСТОРАНТ ТЕНЕБРИС В СОФИЯ НА СТОЙНОСТ. Повече информация за ресторанта: https://www.tenebris.bg/;

11.   ФЛОТАЦИЯ И СОЛНА ТЕРАПИЯ: БЕЗТЕГЛОВНОСТ ЗА ДВАМА. Повече информация за преживяването: https://bit.ly/2Nqj8Hh;

12.   VR ESCAPE ROOM ЗА ДВАМА или до максимум четирима играчи. Повече информация  са преживяването: https://vrooms.bg/;

 

Наградата няма търговска стойност и не може да бъде заменяна за паричния й еквивалент.  

 

Общият брой на наградите за целия период на промоцията е 12 (дванадесет).

 

Реализацията на наградите изисква съдействие от страна на спечелилите, за да може да се използва наградата в срок в зависимост от доставчивката, който е предлага или в зависимост от конкретната дата на събитието. Организаторът не носи отговорност, ако наградите не могат да бъдат осъществени следствие на организационни, логистични или други причини, свързани с доставчика, които са извън неговите компетенции.

 

ЧАСТ 7. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В VIBER ПРОМОЦИЯТА

 

7.1.  Във Viber Sticker Market е наличен специален пакет стикери на Fuzetea „Fuzetea приключения“. След сваляне на стикерите, потребителят автоматично получава покана да влезе в канала на чатбота на Fuzetea. Чатботът прави кратко представяне на канала и подканя потребителя да се включи в игра с награди.

 

Първата стъпка от играта е потвърждението от страна на потребителя да участва в играта.

 

Потребителят има опция да приеме условията на играта,да прегледа какви са те, както и да не се съгласи с тях. Ако потебителят е съгласен с условията на играта, следващата стъпка е да потвърди дали има навършени 18 години. Ако потребителят има навършени 18 години, тогава може да продължи да отговаря на въпросите на Viber bot-a.

 

В зависимост от отговорите на потребителя, накрая той ще получи съобщение за награда - фюжън приключение, което е подходящо за него, спрямо избраните от него отговори ва въпросите от Viber bot-a. Потребителят трябва да сподели линка на Fuzetea bot-a с поне един приятел от контактите си, за да може да участва в играта за спечелването на подходящато за него фюжън приключение.

 

Първо потребителят трябва да избере един от общо 6 стикера, които символизират най-подходящата за него локация за фюжън приключение.

 

След това трябва да избере един от предложените стикери за настроение за неговото фюжън приключение.

 

В следващата стъпка потребителят трябва да избере един от предложените стикери за кулинарен елемент, който да добави към своето фюжън приключение.

 

Като последна стъпка потребителят трябва да избере един от най-подходящите за стикери, символизираща изкуство.

Viber bot-a изпраща съобщение с подходящото за потребителя фюжън приключение, което той може да спечели. Ако потребителят иска да участва в играта, за да го спечели, той трябва да сподели линка на Fuzetea Viber bot-a играта с поне един свой контакт във Viber като трябва да цъкне на снимката с надпис „Сподели с приятел, за да участваш в томбола за фюжън приключение“.

 

Ако потребителят е един от първите 10 000 потребителя, които са преминали всички описани по-горе стъпки на играта, тогава той получава код за безплатно ползване на услугата за слушане на аудио книги от Storytel. Полученият код е валиден до 31.05.2020  Потребителят получава линк с предложения за аудио книги от Storytel.

 

Участието в играта:

 

  • не изисква попълване на лични данни
  • не изисква създаване на индивидуален профил на потребителя
  • при регистрация в канала на чатбота и заявяване на желание за участие в играта с наградите от Участниците ще бъде поискано да се съгласят с Условията за Промоцията, като за целта трябва да отметнат поле, че са прочели и са съгласни с Условията, споменати по-горе на промоцията.

 

ЧАСТ 8. ПРОЦЕДУРА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

 

8.1. Наградите се предоставят на участници, имащи право на участие в Промоцията според Част 4 от настоящите правила.

 

8.2. Всички печеливши от съответните тегления ще бъдат уведомявани в платформата Viber в деня на изтегляне на жребия чрез съобщение, изпратено от чат бота до 3 дни след края на играта.

 

8.3. За да получи наградата си, всеки печеливш трябва да се свърже с Организатора на Промоцията на изрично посочен имейл адрес през канала на чатбота на Fuzetea в рамките на 72 часа от обявяването на финалистите и да предостави свои контакти за обратна връзка – три имена и телефон за връзка. В случай че победителят не може да приеме наградата или не осъществи контакт с Организатора в рамките на 72 часа след уведомяване на спечелването на наградата, ще бъде изтеглен друг финалист на томболен принцип.

 

8.4. Организаторът не носи отговорност за подадена от победител непълна, неточна или грешна информация за получаване на награда. Всички предоставени от печелившия участник данни ще бъдат обработвани единствено и само за целите на Играта и предоставянето на наградата, като след самото предоставяне на наградата ще бъдат надлежно изтрити, при пълна конфиденциалност и няма да бъдат съхранявани повече.

 

8.5. Спечелилият участник е задължен да си сътрудничи с Организатора по всички въпроси, свързани с получаването на наградата. Ако победителят не изпълни задълженията си, отнасящи се до това сътрудничество, и по този начин възпрепятства постигането на съгласие за приемането и доставянето на наградата, това се считат за обстоятелства, в които Организаторът не носи отговорност. Уговореният с Организатора период от време не може да бъде удължаван и в случай че участникът-победител не спази крайния срок, тя/той ще изгуби правото си на награда.

 

8.6. До връчването на наградите, Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участник, който не отговаря на условията и правилата, изложени в настоящия документ. Организаторът не носи отговорност, ако участникът не успее да предостави информация, която се изисква от него (участника). Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участници, които не спазват гореописаните правила и условия, по всяко време и без допълнителни обяснения.

8.7. Стойността на наградите, представени в играта „“СЪЗДАЙ И СПЕЧЕЛИ ФЮЖЪН ПРИКЛЮЧЕНИЕ“  надвишава 100 лева. Предоставяйки предметни награди с пазарна стойност над 100 лева, предприятието предоставящо наградата е отговорно да удържи и внесе данъка съгласно чл. 65, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ)

 

8.8. Печелившият ще получи съобщение от бота, в което е даден имейл адрес, на който да пише, за да си получи наградата. Печелившите потребители, които са писали на посоченият имейл адрес, ще получат ваучери и протокол, съдържащ пълната информация относно самоличността му (име, адрес, телефонен номер и ЕГН) и удостоверяващ, че наградата му е връчена от Организатора или представител на Организатора. За да получи наградата, печелившият трябва заедно с протокола, да представи личната карта за сверяване на самоличността, като последната веднага му се връща. Тези данни ще бъдат използвани  само и единствено с цел, както следва: за идентифициране на участника и подготовка на Служебна бележка, нужна за декларирането на спечелената награда с подаването на Годишна данъчна декларация по смисъла на чл. 8, ал. 6, т. 2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ). Същата Служебна бележка ще бъде издадена от Организатора и изпратена към печелившия в договорен между двете страни срок. Организаторът съхранява предоставените данни от страна на печелившия за срока изискуем от българското законодателство.

 

ЧАСТ 9. ОТГОВОРНОСТ

 

9.1.Организаторът на Промоцията не носи отговорност, в случай че, участник, спечелил награда не разполага с валидни документи, необходими за верифициране на самоличността му.

 

9.2. Организаторът на Промоцията не отговаря, в случай че участник публикува или по друг начин използва материали, на чиито авторски права не е собственик, за комуникация в публичния канал на Fuzetea в мобилното приложение Viber (https://www.viber.com/download/).

 

9.3. Организаторът не носи отговорност и няма да покрие каквито и да било евентуални допълнителни разходи за мобилен интернет на участник в Промоцията, натрупани вследствие на действия, свързани с Промоцията.

 

9.4. Организаторът не носи отговорност за и няма да бъде част от съдебни дела, касаещи правилното функционираюне на мобилното приложение Viber, както и на софтуера за комуникация в публичния канал на Fuzetea в приложението Viber (https://chats.viber.com/fuzeteabulgaria).

 

9.5. Организаторът на Промоцията не носи отговорност и няма да участва като страна в спор, в случай че печеливш участник не верифицира получената от нея/него награда спрямо изложено в Част 9.

 

ЧАСТ 10. ЗАМЕНЯНЕ И ПРЕОТСТЪПВАНЕ НА НАГРАДИ. ОТСЪСТВИЕ НА ПАРИЧЕН ЕКВИВАЛЕНТ

 

10.1. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент.

 

ЧАСТ 11. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА

 

11.1. Организаторът има неотменимо право да прекрати Промоцията по всяко време, обявявайки това в съответствие с Част 2 на настоящите Официални правила, в случай че констатира злоупотреба или масово нарушаване на правилата, при възникване на форсмажорни обстоятелства или по други обективни причини. В случай на злоупотреба, недобросъвестно поведение или нарушаване на Официалните правила от участник, Организаторът има право да го дисквалифицира. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.

 

ЧАСТ 12. СПОРОВЕ

 

12.1. Спорове между Организатора на Промоцията и участници в същата се решават по взаимна договорка в зависимост от фюжън приключението, което са спечелили и възможността на съответния доставчик на самата награда. При невъзможност за постигане на такава спорът се решава от компетентните съдилища в Република България.

 

ЧАСТ 13. ПУБЛИЧНОСТ. ЛИЧНИ ДАННИ

 

13.1. С участието в тази Промоция участниците разбират, че настоящите Официални правила имат силата на сключен договор между всеки участник и Организатора  и приемат изцяло условията за участие в промоцията,  правилата за определяне на печеливши, предоставяне на награди и други, описани по-горе. Във всеки един момент всеки Участник може да прекрати участието си в промоцията като изтрие бота от Viber менюто, с което прекратява договора между него/нея и Организатора и заличава направените до момента номинации и цялата си активност в  канала на чатбота на Fuzetea, както и губи правото си да участва в промоцията и възможността да спечели.  При неприемане на Официалните правила, Организаторът не може да предостави, описаните тук услуги/възможности/награди.

 

13.2.  Организаторът има право да заснеме самото преживяване на печелившите потребители. На печелившите е известно, че заснетия видео материал и техните имена, адрес, снимка или други лични данни биха могли да бъдат използвани от Организатора в аудио, видео, печатни и публикувани в интернет материали, за което той не им дължи заплащане. В допълнение на предходното, печелившите   декларират, че им е известно, че във връзка с предоставянето на наградите, Организаторът или оторизирани от него лица  ще се свържат с тях на предоставен от тях телефон за контакт във връзка с Промоцията, а също и в период от 6 месеца след края й.