Powerade вече е в България | Powerade

Powerade вече е в България | Powerade

Ти си човек на действието. Спортът е в кръвта ти, предизвикателствата са твоята религия, а целта ти е победа. Играеш, за да спечелиш. Спокойно, и ние сме така. Затова толкова харесваме Powerade.

 

Знаем какво се случва, когато искаш максимума от тялото си, когато тренираш в залата или катериш планината, или бягаш в парка… Влагаш всичко от себе си за по-добро време, по-пълноценна тренировка или за покоряването на следващия връх. Защото си жаден за още една победа и не се отказваш лесно. И не трябва – сега на твоя страна е Powerade.

 

Легендарният изотоник вече официално е в България с два от най-популярните си вкусове - Powerade Mountain Blast и Powerade Lemon.

 

Защо точно Powerade ?

 

Powerade е освежаваща изотонична напитка на водна основа. Съдържа комбинация от въглехидрати, електролити и съставки, които осигуряват енергия и хидратация. Утолява жаждата и възстановява минералите и въглехидратите, които тялото губи по време на спорт или други интензивни физически дейности, благодарение на усъвършенстваната електролитна система - ION4®. Тя компенсира четирите най-важни електролита, които намаляват бързо при потене: натрий, калий, калций и магнезий.

 

Добре известно е, че при интензивно физическо натоварване се сблъскваме с няколко проблема едновременно - изчерпване на енергийните резерви, дехидратация и загуба на витамини и минерали. Powerade компенсира ефективно спада на физиологичните нива, тъй като увеличава абсорбацията на вода и удължава издържливостта при продължително физическо натоварване, като поддържа енергийния обмен в организма.

 

Powerade е в удобна ергономична бутилка със специална капачка. Лесно е да я използваш по време на спорт, интензивна разходка или преход в планината.

 

Няма значение на какво изпитание ще подложиш мускулите си днес. Просто го направи, защото всяка победа е важна.