Роса е подходяща за бебета и кърмачки | Роса

Роса е подходяща за бебета и кърмачки | Роса

Децата и родителите са раждат в един и същи ден. И съвсем естествено всеки от тях поема своята житейска роля - първите със светлата енергия на новия живот, а вторите с всеотдайните си грижи, избори и обич безкрай.

 

В този период, когато радостта, любовта, грижите и тревогите вървят ръка за ръка, за да се осигури най-доброто за детето, изворна вода Роса е естествено близо до цялото семейство, осигурявайки нежна грижа всеки ден.

 

Още със стъпването си на българския пазар Роса спечели доверието на хиляди български семейства. В отговор на тенденциите на пазара за повишена консумация на изворна вода с нискоминерализиран състав, тя бързо се превърна в любима и предпочитана марка на бременните жени, децата и майките.

 

Роса е една от изворните води с най-ниски нива на минерализация в България – 50мг/л, и със значително ниско съдържание на натрий – 2,7мг/л, поради което е подходяща за ежедневна консумация от цялото семейство, включително от бременни и бебета.

 

 

Най-добрите педиатри в България са гост-лектори на тези социално-ангажирани семинари, провеждани във всички по-големи градове в България (София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и др.). В периода август – октомври 2018 г.  повече от 4500 бъдещи майки се запознаха с качествата на изворна вода Роса и получиха препоръки за нейното използване от най-изявени специалисти в областта на детското здраве.

 

През 2018 г. бе даден старт на редица успешни инициативи и социално ангажирани проекти, които бяха високо оценени от многобройните участници в тях. Работата с десетките училища за родители ще продължи още по-активно и през следващата година, за да може да предава успешно „Нежна грижа всеки ден“ във всеки етап от развитието на децата на България и техните семейства.

 

Изборът на Антоанет

 

С личния си пример Антоанет успя да вдъхнови и много бъдещи майки, включвайки се в част от инициативите на марката и  специално в училищата за бъдещи родители. Много от участниците в семинарите споделят, че освен полезните знания и препоръки на специалистите, високо ценят и възможността да  разговарят с други родители, които също очакват дете, да обменят опит с тях или да споделят тревогите и очакванията си за най-важното събитие, което им предстои.